Kendimi böyle bi kül kedisi gibi, Endonezya'da bodrumlarda bişeyler diken çocuk işçi gibi hissediyodum 3 gündür. Evden dışarı sadece ekmek ve sigara almak için çıktım son 3-4 günde. Kamburum çıkmış, kıçım oturmaktan acımış, parmaklarım iğne tutmaktan morarmış ve gözlerim artık yakını seçemez hale gelmişti ki sonunda bu ızdırap bitti. 3 günlük emeğimin karşılığı olan tişörtüm nihayet giyilmeye hazır. Baaak işte bu :)

Tamam gri fona o sakallar pek olmadı, kayboldu biraz ama ne yapayım elimde işlemediğim boş tişrt kalmamış. Ve bu tişörtü hemen yapmak istiyodum, yenisini alana kadar bekleyemezdim.
Aranızda "yok artık böyle şeyler mi yapıyorsun?" diyen de olacaktır çünkü o tepkiyle çok karşılaştım. O yüzden size bikaç işimi daha göstermek istiyorum müsadenizle.



Evet efendim, bunların hepsini ben yaptım ama bunlar sadece bir kısmı :)


6 Comments

Adsız dedi ki...

çook hoşuma gitti bi de bööle uğraşman valla ne diyeceğimi bilemedim ama bişyde demek istedim. İplerle birlikte akrilik boyayla da dene bide. hatları iple geçmen gerekmez. akrilik su bazlıdır kullanımı rahattır..yıkanıncada kumaştan çıkmaz.bunun için hem fiyat hem kalite olarak filli boyanın ve polisanın tüplerini tavsiye ederim. belkide biliosundur. bide boyayla işleri kolaylaştırsan kimbilir daha kaç tşört yaparsın?? çok sevdim bu çalışmaları, uğraşın içinse tebrik ediorum.

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim efendim :)

Boya olayını ben de istiyorum ama o dediğin cidden yıkanınca çıkmaz mı? Bi deniim.

Bi de diğer yaptıklarım burda:

http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=67826&id=518446877&ref=mf

ama girilip bakılıyo mu bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

mail attım sana.

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Ben de

Sinek efendim! dedi ki...

sinsi gibi okudum, baktım ve ben de yapacağım çünkü kıskandım. pek güzel olmuşlar pek!

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Teşekkür ederim sinek efendim, yaparsınız tabii, sizin elinizden herşey gelir :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.