Döndüğümden beri namusum gibi koruduğum sakallarıma kıydım bugün. Her bir teli 2 parmak uzunluğuna ulaşmıştı halbuki (parmaklarım kalındır). Sadece top sakal şeklinde bıraktım, favorileri de çeneme dayadım (klasik Bilo). Fena da olmadı aslında, daha zayıf gösterdi. Zaten ezelden beridir (lise bittiğinden, tebdili kıyafeti attığımdan beri) sakalımın olmasının sebebi de budur. Suratım yusyuvarlak ve kilom da normalden fazla olunca çok tombalak bi hal alıyodu. O gün bugündür de çenemde kılım var.

Yine neredeyse geldiğimden beri ilmek ilmek işlediğim dreadlerime de kıydım! Kel ulan kafa, senin neyine dreadlock (rasta)? sadece kafamın arkasına 9-10 kadar iliştirdim. Hem daha düzgün oldu böyle.

Feysbuğumdan 150 kadar kişi sildim. Hala bakınıyorum silinesi insan var mı diye. Eylermlerim sürecek.

Tivitırdan 10 kadar kişiyi takip etmeyi bıraktım.

Kardeşim gerçek hayatta bi paylaşımımız yok, merabamız bile yok nerdeyse, neden ekliyosun? Zamanında sınıf arkadaşımdın, eyvallah. Yakındık o zaman. Şimdi hiç bi mecburiyetimiz kalmadı arkadaş olmamız için. Yani sonradan farkedipte "anaa bilo beni feysbuktan silmiş" gibi tepki veren olursa da gülerim. Ne yani çok mu şaşırdın sanal arkadaşım? Ne gerek var listeni fuzuli kalabalıklaştırmana? Oh böyle ne güzel oldu. Kafa daha rahat. Lazım olanlar kalsın, diğerlerinin hayatlarında ne olup biter hiç umrumda olmaz.

Bi cinnet yetermiş hepsine.

Kafam rahat. Daha iyiyim.


4 Comments

yahepyahic dedi ki...

Aslında ben de yaptığın gibi bir facebook listeme el atmalıyım hiç fena olmaz yani :)

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Sen de yap, güzel oluyor :)

biraz gargamel dedi ki...

ben de uzun zamandır kıymaya doyamıyorum sakallara. yine kısalttım, yüzümü gözümü hissedebiliyorum. ulan duyan da maymun sanar, gözüme bile dokunamıyomuşum meğersem. selam ederim bilalim, iyisindir umarim.

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Vay Ademim senden bi ses soluk duymak ne güzel. Tamamen kırpma sakalları, arada onlarla uğraşmak rahatlatıyo insanı.

Blogger tarafından desteklenmektedir.