Sayın müzikseverler, Bloggerlar Çalıyor projemiz miks aşamasına kadar ulaştı nihayet! Elimizde iki adet rtim, bir adet solo bir adet de bas gitar kaydı, buna ilaveten de cajon ve bongo kayıtları var. Yani ortalama bir grup olmayı sonunda başardık! Bu bile büyük bir başarı. Şimdi sırada bunları birleştirmek var. İtiraf etmeliyim ki her biri birbirinden güzel kayıtlar olsa da bir araya gelince bir ahenk henüz çok temiz olmuyor ama çalışmalarım bugün akşama kadar, yine olmazsa sabaha ve tamamlanana kadar sürecek. "Ben miks işinden anlarım" diyen varsa yardım eli uzatabilir, aksi takdirde ben elimden geldiğince mikslemeye çalışacağım.

Şimdi elimizdeki enstrümanlara bakalım;
1- Ana rtim gitar : Müge Karaman (http://bonappe.blogspot.com/)
2- 2. rtim, solo ve bas gitar: Atakan Yener (http://debriyaj.blogspot.com/)
3- Bongo, cajon: yufkayureklikelgobekli

Bunlar ile gayet tadında bir enstrümental halini çıkarabiliyoruz ancak katılım hala açıktır. Özellikle vokal, ıslık, geri vokal ile eşlik etmek isteyenleri bekliyoruz. Miksin tamamlanmış halini vokal yapmak isteyenlere gönderebiliriz, üzerine şarkıyı söylemeleri için.

Tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum, burada amaç kusursuz bir şey ortaya koymak değil, beraber eğlenmek, bir şeyler ortaya koymak ve en önemlisi yapılmamış bir şey denemek! Ve inanıyorum ki her şeye rağmen muhteşem bir proje olacak.

Sevgilerimle
yufkayureklikelgobekli


One Comment

mirage dedi ki...

bisi diyim mi su blogu okuyup da facebookta gruba katilmis olup da hem orda hem burda susan herkese cok kiziyorum :( hadi yapalim heyyy diye atildik ortaya ama kimseden de ses cikmiyo bari takdir edin yahu!
ben cok begendim her birini tek tek ve eminim butunu de eldeki imkanlara gore mukemmel olucak son halini dinlemek, icinde yer alip ben de vardim diyebilmek icin sabirsizlaniyorum :) cok daha fazla kisi harekete gecer umarim ve proje tam adini yansitir boylece :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.