Saygıdeğer okurlar, belki bir kısmınızın haberi vardır, olmayanlarlar için haber edeyim dedim. Onlayn olarak yayınlanan muhtemelen bir çok dergi vardır ancak ben sadece iki tanesini bulabildim. En azından blogcuların imece usulü çalıştığı bu iki dergiyi buldum. Birisi BlogLifeTR diğeri ise BlogUM. Ocak sayısı için BlogLifeTR'de konuk yazarlığım kabul gördü ve iki adet yazı ve içerik analizi ile katıldım Ocak sayısına. Henüz her sayfasını okuma fırsatım olmadı ancak içerik bakımından oldukça zengin bir dergi olduğunu söyleyebilirim. BlogUM dergisini ise daha tam olarak inceleme fırsatım olmadı, ona da en yakın zamanda göz atacağım ve Şubat sayısı için ona da bir yazı yazacağım, konuk yazarlık başvurum orada da kabul görmüş. Öncelikle belirtmeliyim ki beş kuruş para vermiyorlar, gönüllü olarak yapıyorsunuz bu işi ya da benim gibi kendinizi tanıtmak olarak düşünebilirsiniz yahut kalıcı bir iz bırakmak, herhangi bir oluşumun içerisinde bulunmak vs. Mutlaka buralara yazdığımız yazılarla da bunu sağlayabiliriz ancak böyle bir derlemenin içerisinde olmak ayrı bir haz.

Neyse sadede geleyim. Asıl amacım yaşadığım hazzı sizinle paylaşmaktı ancak ondan ziyade eğer siz de böyle bir haz yaşamak isterseniz yukarıda linkleri mevcut olan dergilere konuk yazarlık isteğinizi, bir form doldurarak arz edebilirsiniz. Hatta edin! Gelin hepimizin en seçmece yazılarının toplandığı bir mecmuamız olsun. Okumak isteyenler için içinde yer aldığım BlogLifeTR dergisi Ocak Sayısı ve umarım önümüzdeki ay yer alacağım BlogUM dergisi Ocak sayısını paylaşıyorum. İyi okumalar.

Eğer gömülü olarak çalışmazsa (ki kaç keredir deniyorum olmadı) bu linkten ulaşabilirsiniz.



ps: BlogUM dergisi Bloggerlar Çalıyor projemizin de destekçisi olduğunu ayrıca belirtti, keyfime keyif kattı. Proje ile ilgili bizden haber bekliyorlar. Bir siz destek vermediniz şu projeye be sevgili blogcular! Şikayetim yaradana...


2 Comments

günlük yaşamım dedi ki...

güzel :)

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Su çok güzel, siz de gelsenize :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.