Çok feci uyurgezerim ben ya. Bi de hatırlıyorum ne gördüysem ne yaptıysam. Bikaç örnek vereyim siz de gülün, biz çok güldük evde :) Mesela biraderle aynı odada kalırken (yeni ayırdık odaları) babam üstümüzü örtmeye geldiğinde ben üstüme silkelenen dallardan kaçtığımdan dolayı biraderin üstüne çıktım ve o rüyaya inanarak böyle böyle diye anlatmaya çalışıyorum babama. Birader de hiçbişeyden habersiz bıdı bıdı konuşmaya başladı (o da uykusunda çok konuşur ben gibi). Adam bizim odadan nası kendini attığını hatırlamıyomuş tüm ev çıldırdı diye :)

Bi keresinde de örümcekler saldırıyodu kocaman kocaman, annem de eğer örümcekler saldırırsa bizim duvarı tıklat(!) demişti. Gece apar topar uyanıp annemlerin duvarı tıklattıktan sonra salona kadar koşa koşa gittim, annem kalkıp yanıma gelince rüya olduğunu idrak edebildim :)

Geçen hafta vize başvurusuna gidicem erken kalkmam lazım. Saat 4'te bi kalktım geç kaldım diye elimde yorgan evin içinde dolanıyorum. Gittim saate baktım saat daha erken, salonda koltuğa kıvrıldım yattım nasısa yorgan da elimde. Gerçi o gün tüm belgeler tamam, pasaportu evde unutmuşum. Sabahın 8'inde babamı kaldırıp konsolosluğa kadar getirdim, baya küfretti :)

Dünden önceki gün de evde Peru'lu misafirler vardı(!) anne, baba, çocuk. İngilizce de bilmiyolar nası anlaştık bilmiyorum. Gece bi ara uyandım "ya bu misafirler nerde yattılar acaba" dedim, kalkıp bakıcaktım hangi odada yattılar acaba diye (zaten 3 oda var bi de salon, odalar herkese eşit paylaştırıldı ancak salonda yatarlar) sonra "amaan salona annem yatak yapmıştır, orda yatıyolardır, sabah bakarım" deyip tekrar yattım. Sabah ise bunun sadece rüyadan ibaret olduğunu anladım salona baktığımda :)

Bi de bu ara kendimi bildiğin yoyoya adadım. Dün geçtim odaya 3 saat falan hareket çalıştım. Mesai ayırıyorum resmen merete ama değdi, 3 hareket daha çıkardım. Advanced hareketlerden az bişey kaldı, baya baya hakim olmaya başladım alete. Yeni yoyo lazım. Mesela Virüs ya da Dark Magic.

Bi de bu bilgisayar yüzünden kitap okuyamıyorum. Mevlana'nın Mesnevi'sine başladım yarım kaldı, onu bitirmem lazım. 6 cilt kitap, daha ilki bitmedi. Ne alaka demeyin, bi keresinde İstanbul'da Hindistan Kültür Merkezine gitmiştim orda 2 hindu, bi yahudi (hıristiyanmış yeni yahudi olmuş) bi müslüman ve de ben (haha fıkra gibi, bi ingiliz, bi fransız, bi türk). Bi başladılar Mevlana'yı tartışmaya, ağzım açık dinledim sadece.

Ha bi de iki gün önce Odtü'nün ordan, Eskişehir Yolu'ndan gece 11.30 gibi otostop çektim ve 5 dk sonra araba buldum, eve kadar (Ümitköy) bıraktı abi. Çok mutlu oldum :)

Ha bi de bu ara çok sıkılıyorum. Bomboş geçiyo günler. Herkesin okulu falan var ben anca bataktaki yancılar gibi gidiyorum yanlarına.


6 Comments

Adsız dedi ki...

haa haaa:))) peki hiç ayakların yastıkta kellen ayak ucunda uyandın mı??

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

O artık olağan sayılır :)

Adsız dedi ki...

:(

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Neden ":(" ?

Adsız dedi ki...

promil oranımla alakalı sanrm.cümlenle alakalı deil.özür dilerim. yorum yapıorm sonra sohpet köşesine dönüverio benm yüzümden bundan dolayıda özür dilerim. aynı insanları görüp konuşmaktan sıkıldım sanrım. birazda budur ':( ' bunun sebebi.kusura bakma hoşçakal.. saçmlıycam yoksa bööle hep..

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

:)

Blogger tarafından desteklenmektedir.