Üzerimde rahat, göbeğimi saklayacak şekilde biraz geniş, üzerinde yer yer çıkarılamayan lekeler olan "yatış" tişörtüm var. Gece yatarken çok rahat ediyorum bu tişörtle ve boynu falan genişlese de gocunmayacağım bir tişört. Markasına bakmak daha önce hiç aklıma gelmemişti, şimdi baktım; Angelo Lirtico yazıyor. Sanırım pazardan almış olmalıyım.
 Altımda ise kombinimi tamamlayan penye pijamam var. Tişörtümün aksine o daha kalın ve daha sıcak tutuyor. Yazlık ve kışlığı bir arada kullanıp kontrast yaratmak istedim, renklerin uyumuyla ilgili ise tek bir şey söylemeyeceğim, gördüğünüz üzre çok uyumlular zira. Ayağımda ise en sevdiğim ayakkabım olan çıplaklık var. İnsanın doğa ile bütünlüğünü, yalınlığını anlatan minimal bir kompozisyonu daha iyi bir şekilde tamamlayabileceğimi hiç sanmıyorum. Bu arada altımdaki pijama da LCW ve bir zamanlar evine yatıya gittiğim arkadaş hediye etmişti, o zamandan beri benimdir kendisi.
Son yılların trendi olan bıyık ile karşınızdayım, onun yanında özensiz, taranmamış, adeta vahşi bir doğallık katan saçlarım da buradan net seçilemiyor. Kendi ördüğüm ip örgüsü bilekliğim ve İrlandalı bir arkadaştan hediye olarak aldığım lastik bilekliğimi de kombinime aksesuar olarak seçtim. İki kulağımda birer tane gümüş halka küpe ile aksesuar ve kombinimi tamamladım.

Eveet bugün bunları giydim, yorumları alayım canlarım 


13 Comments

AsOrTiK dedi ki...

bay-bayan hemen hemen herkeste olan kombini bu, ev halleri kombini:) bilekliği çok beğendim:)

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Teşekkür ederim :) ancak bu yazım taşlama ya da parodi olarak değerlendirilmesini ummuştum :)

Mutlu Eller dedi ki...

Bu kombin olay yaratır! Keşke ankete böyle katılsaydınız şansınız artardı:))
Not: Anket henüz bitmedi, bol şanslar:)

Cessie dedi ki...

Ehehe alemsin :D

mirage dedi ki...

inanmıyorum bunlar benim olmalı!!! adeta bi moda blogırı olarak doğmuşsun yufkayürekliciğim! stilin herşeyini anlamaya yeter, minimal akımlar, doğayla bütünlük ve naturellikle olağanüstülük anca böyle kombinlenebilirdi. yeni ikoncn hoş geldin!

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Teşekkür ederim Miragecığım, beni sizler var ediyorsunuz! Ayrıca modadan anlıyorsun, yaptığın yorumlar, eleştirilerin çok yerinde. :* <3

Adsız dedi ki...

Yerde yatan kitapların adı ne?

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Üstteki Emrah Serbes - Hikâyem Paramaparça, alttaki Kanat Güner - Eroin Güncesi. Kanat Güner'in kitabı yayımlandıktan kısa süre sonra toplatıldı piyasadan, o yüzden oldukça değerli bi' kitap ^^

günlük yaşamım dedi ki...

:) çok şıksın :) bildiğimiz ev kombini.. ama ayaklarında köpekli veyaz ayıcıklı bir panduf olsa daha şık olurdu diye düşünüyorum :))

günlük yaşamım dedi ki...

ayrıca mesaj alında :) her giydiğini burada paylaşanlar bazen beni güldürüyor :) yorum yazmak istedim hatta kaç kez de kalpleri kırılmasın diye seslenmedim..:)

missisgamze dedi ki...

yeşil renk kol kıllarına bir canlılık getirmiş, iyi seçim.

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

@Günlükçü Bayan, teşekkür ederim, bir dahaki pofuduk terliklerimle olacak!

@missisgamze, teşekkür ederim ^_^ gönül isterdi döşümdeki kıllar da görünsün, ahenk üstüne ahenk oluşsun. Ayrıca tişörtü çıkardığımdaki göbeğimde oluşan mink yeşil pamukçuklar, kıyafetlerden arındığımda bile kombinimi devam ettirmemi sağladığından dolayı bu tişörtü çok seviyorum.

hobimiterapimi dedi ki...

Hhaaaaahaha aaaah çok güldüm... Yazıya gülerken yorumlara koptum ... Emeği geçen yazar ve yorumculara teşekkürler:))

Blogger tarafından desteklenmektedir.