Müzik endüstrisinin yeni ve güzel gelişmelerinden birisi, onlayn konser! Büyük Ev Ablukada ve Kadın Sesi Değmiş Şarkılar konserlerini değerlendirdiğim BlogUM dergisindeki yazım için buyrun göz atın. Sol taraf ^_^




8 Comments

Atakan dedi ki...

Kadın sesi değmiş şarkıları izleyememiştim şimdi baktım muzik için efes koma ama henüz eklenmemiş galiba ya da ben bulamadım :)

BEA konseri de çok güzeldi.. orada olmak vardı harbiden.. ama bağlantı hiç kopmadı ya o da yeter :)

Can Bonomo birkaç kere ev konseri yaptı kendi imkanlarıyla canlı yayınladılar internetten.. Tabi ses ve görüntü kalitesi düşüktü ama bu işe ilk adım atanlardan oldu..

Bir de Hayko Cepkin'in Albüm tanıtım gecesini unutmamak lazım.. O konser değildi ama yine hiç takılma olmadan fizyden izledim.. Çok güzeldi.. bakalım fizy böyle şeyler yapmaya devam edecek gibi..

Her ay bir tane filan olsa valla über olur..

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Kesinlikle ya! Bak o saydığın diğerlerini bilmiyordum. http://www.muzikicinefes.com/bulentortacgilkonseri bu linkten giriş yapıyorsun (feysbuk hesabınla falan da oluyor da sen de o da yok :) neyse işte giriş yapınca izleyebiliyorsun tekrardan. Görüntü ve ses onun da çok kaliteli!

Ya her konsere yapsalar bunu? Cüzi bir miktarla izlenebilse mesela? Bence süper olur, nasıl ki iTunes'tan albüm satıyorsun, internetten konser satsınlar, biz de gidemediğimiz konseri evden 1-2 liraya hadi bilemedin 5 liraya falan izleyelim. Bağlayalım bilgisayarı büyük ekranlara, takalım ses sistemlerini, eş dost toplansın, güzel olmaz mı?

Atakan dedi ki...

mükemmel olur :) şimdiye kadar ne konserler kaçırdık, bişeyler olsun da artık istediğimiz konseri izleyelim uzakta da olsa..

üye oldum izliyorum şimdi çok iyi oldu bu :)

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Afiyet olsun ^_^

distopya dedi ki...

Kadın sesi değmiş şarkılar tek kelimeyle mükemmeldi!

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Ama çok takılıyordu :/ İyi ki sonradan tekrar yüklediler de telafi edebildik ^ ^

Melisa dedi ki...

bu dergi daha samimi görünüyor.

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Kesinlikle aynı fikirdeyim Melisa.

Blogger tarafından desteklenmektedir.