Bunu bana yapmayın arkadaş! Yani hakkaten herşeyi yapın da bunu yapmayın. Çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisi benimle tüm iletişimini kesti. Sebebi bile yok, belki vardır ama ben bilmiyorum.

Daha bir ay önce herşeye beraber sevinip beraber üzülüyorduk. Üzülmekten bitap düştüğü zaman telefonda uzun uzun konuşmuştuk, birbirimize moral veriyorduk ya da en azından o beni çoğu zaman kendime getiriyordu moral açısından.

15 gün önce evlendiğinde en çok sevinenlerden biriydim ben halbuki, her zaman ayrı bir saygı ve sevgiyle yaklaştım kendisine ki hakkaten ablam gibi hissederdim çoğu zaman. Çok kez sıkıntılarımı dinledi, anlattığında ise ben onu. Fal baktı çok kez, iyi ya da kötü herşeyi çatır çatır söyledi.

Ne oldu da şimdi nedeni bile açık olmayan bir sebepten tüm iletişim yollarını kapadı anlamadım. En son aklıma gelen olasılık kocasıyla ilgili olması ama o da anlamsız olur. Eğer öyle ise hakkaten çok üzülürüm. Arkadaşlık o kadar kutsalken, hayat arkadaşıyla normal arkadaşı arasında kalan insanlara anlam veremiyorum. Öyle bişey olmaması lazım, olmamalı. Uff bu konuyu uzatmayacağım.

Sitem değil bu yazı, belki okur diye bir umut. Esra, hala ablamsın, hala bende yerin ayrı ama bari nedenini söyleseydin benimle bağını koparırken.

Tekrar iletişime geçme dileğiyle, her zaman mutlu ol!


One Comment

Adsız dedi ki...

eşşek seni:))

Blogger tarafından desteklenmektedir.