Sevgili Taivas arkadaşımızın doğum günü vardı 17 Aralık'ta. Kişisel isteği ise kendisi hakkında bildiğimiz şeyleri yazmamızdı. Yani onun hakkında bir şeyler karalamak. Önce sade bir mektup düşünmüştük Talha Çocuk ile, sonra aslında bir masal ya da öykü yazılabilirdi asıl karakteri Taivas olan. En son karar verip uygulamaya koyduğumuz ise Taivas'ın mangasıydı. Hem parça parça hakkında yazılar yazarız, hem de çok belirgin özelliklerini çizeriz diye düşündük.

Düşünce çok güzel ama 6 karakter manga çizmemiz 2 günümüzü aldı. Bu kadar zor muymuş ya çizim yapmak? Halbuki kısa süreliğine de olsa eğitimini almıştım desen çizmenin. Silgi tozu yığınlarının arasında elimizden ne geldiyse çizdik. Yazıları yazması zulümdü artık. 2 gün boyunca Taivas'ın profiline bakmaktan, onun hakkında düşünmekten ötürü artık gına gelmişti Taivas'tan. Yine de sevdiğimizden ötürü aklımıza onunla ilgili ne geliyorsa yazdık. Bunlar da çizdiklerimiz:

O mavilikler kağıdı diktiğimizden dolayı :) Kitap haline getirdik ne de olsa.

Baydığında aynen böyle olur kendisi :)

Uyanamamak!

Aşırı gezer, çok gezer, hep gezer!

Tüm toplu taşımaları bilir Viyana'daki.

Saatlerce bıkmadan telefonda bir şeyler anlatır :)


İşte böyle, çok keyif alarak hazırladığımız hediyemizin zarfını da Talha Çocuk hazırladı. Tüm harfleri gazete ve reklam broşürlerlerinden keserek almanca "Alles gute zum Geburtstag Begüm" yazdı, çok şıktı ama haa :)

Tekrar mutlu yıllar Begüm! Bizimle birlikte nice senelere!


5 Comments

kashi dedi ki...

çokk eğlenceliiii^^ çok beğenmiştir kesin :D

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Beğendi beğendi :) Beğenmezsen geri alırım diye baştan pazarlık ettim zaten :)

taivas dedi ki...

begenilmez mi ki boyle hediye :)

Adsız dedi ki...

+rep Bilo'ya!!

yufkayureklikelgobekli dedi ki...

Sen kimsin lan Adsız :D sulandırma ortalığı!

Blogger tarafından desteklenmektedir.